G-pentue omiin koteihin

Tässä viikonvaihteessa G-pennut lähtivät omiin ihaniin koteihinsa. Paljon rakkautta ja onnellisuutta kaikille pennuille ja heidän uusille omistajille. 

Pyry ( D Glarke Gable, poika 1) muutti Sannan ja Ramin perheeseen Ylöjärvelle, Eetu ( D Gari Goopper, poika 2 ) Tanjan perheeseen Orivedelle, Yoda ( D Gary Grant, poika 3) Pian ja Harrin perheeseen Naantaliin ja Goldi ( D Goldie Ghawn, tyttö 1) Sipooseen Sandran perheen kotiin.  Ykä ( D George Glooney, poika 4) saa kodin Espoossa Mikan perheessä ja pikkutyttö Dana ( D Greetta Garbo) muuttaa sijoituskotiin Kirsin luo Jämsänkoskelle. 

Ykä

Goldi

Eetu

Yoda

Pyry

G-pentueen viralliset nimet

D Glark Gable (poika 1)
D Gari Goopper (poika 2)
D Gary Grant (poika 3) 
D George Glooney (poika 4) 
D Goldie Ghawn (tyttö 1) 
D Greetta Garbo (tyttö 2) 

Pennut 2-viikon ikäisiä

G pentue on kahden viikon ikäinen. Pentujen silmät ovat auki ja kuulokin toimii. 
Iisa-emä on selviytynyt äidin tehtävästä hienosti. Pentulaatikossa on ollut hiljaista paitsi viime päivinä on kuulunut kaikenlaista ääntelyä kun yritys päästä jaloilleen ja liikkeelle on kova. 

Iisan ja Armaksen pentue syntyi

Dumboss G-pentue syntyi 17.9.2021 vauhdikkaiden vaiheiden jälkeen illalla ennen päivän vaihtumista. Pentueessa on 4 poikaa ja 2 tyttöä. Emä ja pennut voivat hyvin. 

Ensimmäinen pentu oli suurikokoinen ja Iisan pitkään jatkuneesta ponnistelusta huolimatta, sitä ei alkanut kuulua. Lähdimme pikaisesti päivytykseen klo 21 jälkeen. Puolen tunnin  automatkan jälkeen juuri kun auto pysähtyi eläinlääkäriaseman parkkipaikalle, pentu syntyi hyväkuntoisena auton takapenkille. Takaisin kotiin päästyämme, toinen poika syntyi saman tien ja loputkin pennut vaivattomasti tasaiseen tahtiin. Automatkalla kasvattajalla pyöri kyllä kaikenlaiset ajatukset mielessä, äitikoira oli onneksi koko ajan hyvin rauhallinen ja hoiti ensisynnyttäjänä autoonkin syntyneen pennun huolellisesti ja taitavasti. 

Iisalle ensimmäinen serti

Hellesään huvituksia, paahtavassa kuumuudessa, pitkästä aikaa näyttelymatka. 

Laukaan koiranäyttelyssä 11.7.2021 yllättäen oli jopa 5 PONia esiintymässä. 
Iisa - D Elisabetti avoimen luokan ERI1, SA. Parhaan nartun valinnassa Iisa sijoittui toiseksi (PN2) ja sai palkinnoksi ensimmäisen sertinsä.  Kiitos Mirvalle ja Kirsille mukavasta matkaseurasta, oli tosi kiva nähdä yli vuoden koronasta johtuvan tauon jälkeen. 

Iisa 11.7.2021

Iisan agility- ja tutkimustuloksia (5.5.2021)

Vietimme vappupäivää virallisissa agilitykilpailuissa. Iisa starttasi ensimmäistä kertaa hyppyradalle pikku-maxeissa. Lähtö oli tällä kertaa liian vauhdikas ja Iisa karkasi väärälle esteelle jonka seurauksena tuli hylätty rata. Muuten meillä oli oikein mukavaa ja loppurata harjoitusmielessä sujui sitten oikein hyvin. 

Maanantaina vapun jälkeen käväisimme virallisissa selkäkuvauksissa ja sieltä saatiinkin sitten hienot tulokset. Selän rakenne normaali (LTV0 ja SP0). 

Eka virallinen kisa

F-pennut luovutettu 18.4.2021

Iloisin mutta samalla myös haikein mielin luovutin F pennut niiden ihanille omistajille. Nimensä mukaisesti toivotan pennuille kaunista ja onnellista elämää uusissa kodeissa. Tämä pentue tuli minulle monessakin mielessä erityisen tärkeäksi.

Pennut muuttivat Helsingin seudulle. D Felix Feliks eli Teppo saa seuraa kissoista ja vanhemmasta koiraherrasta Hannan ja Jyrkin kotona. D Fionna Felicia eli Tytti asustaa Kristiinan luona Itä-Helsingissä. 

Twistin ja Armaksen pennut syntyneet

Twisti synnytti torstaina 18.2.2021 neljä pentua ( 2+2) normaalisti. Kaikki pennut olivat melko suurikokoisia 360-440 g. Valitettavasti kahdelle pennulle (1+1) tuli komplikaatioita (hengitysteissä vettä) ja lääkityksestä huolimatta niiden olo ei tullut paremmaksi. Surullisin ja raskain mielin jouduin päästämään ne pieniksi enkeleiksi muutaman päivän ikäisenä. Twisti oli erityisen huolissaan pentujen tilasta. Nyt se saa rauhoittua hoitamaan kahta pienokaista jotka ovatkin kasvaneet valtavasti, maitoa on riittänyt runsaasti. 

Työnimeltään Teppo ja Tytti ovat tänään viikon ikäisiä. Lisää kuvia 

Tytti

Teppo