Pentue G

Iisan ja Armaksen pentue syntyi 17.9.2021, 4 urosta ja 2 tyttöä. 

Tämän pentueen vanhemmat ovat  siis 2,5 v Iisa - Dumboss Elisabetti -  ja Armas (6 v) - D Charmant Cökkö. Molemmilla on lonkat A/A , kyynärnivel 0/0 ja silmät tutkitusti terveet. Iisa on PRA normaali (vanhemmat terveet) ja Armas on testattu Rcd4- geenitestillä kantajaksi. Armaksella on töpö häntä.  Sukutaulu

Iisalta on myös selkä tutkittu ja se on kaikin puolin terve. Virallisen lausunnon mukaan välimuotoinen lanne-ristinikama on LTV0 (normaali) ja SP0 (puhdas). Armaksella ei ole virallisia selkälausuntoja joten tältä  osin yhdistelmä ei täysin noudata keväällä 2021 päivitettyä Suomen Pon-kerhon  jalostussuositusta. Kummallakaan ei ole ollut selkäoireita, iho-oireita, allergioita tai korvatulehduksia. Jalostussuosituksen mukaan kaikkia selältään oireettomia koiria voi käyttää jalostukseen, epänormaalin ( LTV1-LTV4) tuloksen koirat suositellaan yhdistämään vain LTV0-koirien kanssa.   

Iisa on harrastanut agilitya säännöllisesti 2-3 kertaa viikossa 6 kuukauden iästä alkaen. Kisaa 2 - ja 3-luokassa. Armas on luonteeltaan erittäin avoin ja ihmisystävällinen. 

Eetu 7 vko

Pyry 7vko

Goldi 7 vko

'Pallopoika' 7vko

Dana 7vko