Rodun erikoisnäyttelyssä Lahdessa

Sunnuntai 20.3.2022


Rodun erikoisnäyttely, SSKY:N 100-vuotis juhlanäyttely siirrettiin alkuvuodesta ja pidettiin Lahdessa 19.3.2022. Näin ollen G-pennut ehtivät siihen ikään että pääsivät osallistumaan näyttelyyn 5-7 kuukauden ikäisten pentuluokkaan. Ihanat ja hyvin opetetut pennut Dana ( D Greetta Garbo) ja Eetu (D Gari Goopper) esiintyivät ensimmäisessä näyttelyssään IHAN SUPER tyylikkäästi. Pussailivat arvostelevaa tuomaria ja saivat käsittelykokemusta myös kehän laidalla olleelta miestuomarilta ennen kehän alkamista. Näiden pentujen esittäminen oli valtavan suuri ilo minulle kasvattajana. 

Danan arvostelu: 

6kk vanha, mittasuhteiltaan kaunis narttupentu jolla vielä pentumaisen kapea pää. Vahva kuono-osa ja hyvä pureta. Kaunis ylälinja. Hyvä runko ja raajaluusto. Tasapainoisesti kulmautunut. Luonnontöpöhäntä. Hyvin kauniit sivuliikkeet. Tasapainoinen kokonaisuus. Niukassa pentukarvassa.

Eetun arvostelu: 

Mittasuhteiltaan ja ääriviivoiltaan oikea, 6kk vanha pentu. Vahvakuonoinen pää. Hyvä purenta. Kallo saa vielä hieman levitä. Erinomainen ylälinja. Vahva runko ja raajaluusto. Kovin voimakkaasti kulmautunut takaa, ja voisi ojentaa kinnertään liikkeessä paremmin. Luonnontöpöhäntä. Liikkuu hyvin sivulta, hieman kapeasti takaa.

_50A9221.jpg
_50A9451.jpg